DE WERELD IS NOOIT AF, ER VALT DAGELIJKS TE INNOVEREN EN VERBETEREN.

DAARBIJ DRAAIT HET NIET OM ONS EINDPRODUCT, MAAR OM UW DOELSTELLINGEN.

ALEX VAN DER WOERD

Traffic & Consult

Alex van der Woerd

Sinds 2009 opereert Alex van der Woerd onder de naam Dutch Traffic Consult als zelfstandig en onafhankelijke project- en procesmanager in verkeer en vervoer. In 2017 is de eenmanszaak opgevolgd door een BV, Traffic & Consult. Iets andere naam, zelfde vertrouwde kennis, passie en service. Kernbegrippen zijn het versterken van de opdrachtgeversrol, het verkennen, vormen en verbinden van relevante beleidsnetwerken. Traffic & Consult beschikt over ruime ervaring in profit- en overheidsorganisaties in de gehele breedte van de wereld van verkeer en vervoer. Of het nu gaat om puur technische of om meer beleidsmatige onderwerpen, Traffic & Consult zoekt naar de verbindingen met alle relevante actoren, ook in de politieke context.

Onze aanpak

Uiteraard vinden wij het bij onze dienstverlening belangrijk dat u als opdrachtgever krijgt wat u nodig heeft. Het beantwoorden van de primaire vraag is één, maar het beantwoorden van de vraag achter de vraag is vaak veel relevanter. Regelmatig helpen wij opdrachtgevers met een klein antwoord, waarbij dat voor de opdrachtgever de weg opent om zelf de oplossing verder uit te werken.

Onze visie

De wereld is nooit af, er valt dagelijks te innoveren en te verbeteren. Wij dragen graag een steentje bij aan een betere wereld waar het goed toeven is.

En niet ons eindproduct staat centraal, maar uw doelstellingen.

logo adviseursnetwerk verkeer en vervoer
logo advies beter benutten
logo samenwerkplaats
logo doet

EERDERE WERKERVARING


De Dienst Infrastructuur Verkeer en Vervoer

(ruim vijf jaar) van de gemeente Amsterdam als (Senior) Beleidsmedewerker Hoofdnetten als contractmanager voor groot onderhoud op het hoofdnet auto, als voorzitter van de Werkgroep Blackspots Amsterdam en heeft in die positie het Platform Dode Hoek Amsterdam opgericht. Hij heeft in 2008 de nieuwe taxistandplaats op het Centraal Station gerealiseerd en nam deel aan het straatoverleg taxivervoer.

De gemeente IJsselstein

(drie jaar) als verkeerskundige.

Witteveen+Bos

(vier jaar) in Den Haag als verkeerskundig adviseur en projectleider verkeersonderzoek.

Ecorys/Bureau DAM

(2,5 jaar) in Amsterdam als onderzoeksleider verkeersonderzoek.

Vervoer is altijd in beweging

Kom een keer langs voor een goed gesprek over wat je beweegt.